Kokkies Catering

Klanten

Door ons uitgebreide aanbod van cateringmogelijkheden hebben we door de jaren heen een gevarieerd klantenbestand opgebouwd. Omdat de ene klant de andere niet is en een ieder een eigen aanpak vereist, geven wij hieronder, door de cateringprocessen te omschrijven, een indruk van de diversiteit in ons klantenbestand.

IMC

Imc-original-list_thumb

Sinds 1 november 2011 verzorgen wij dagelijks voor alle 185 medewerkers van IMC een uitgebreid lunchbuffet. Elke dag is er een uitgebreide keuze uit verse soep, warme snacks, gevarieerde salades, verse smoothie’s en sappen en meerdere soorten luxe broodjes.

 

ArenA

Amsterdam_arena-original-list_thumb

Kokkies Catering verzorgt tijdens een wedstrijd van Ajax of het Nederlands elftal, voor 150 tot 200 personen de lunch of het diner, en zorgt ervoor dat de crew er weer vol tegenaan kan.

 

Tommy Hilfiger/Calvin Klein

Tommy-list_thumb
In 2006 zijn wij begonnen met het cateren van de luxe lunches bij Tommy Hilfiger. Tijdens het sales seizoen worden wij meerdere malen per week uitgenodigd om de lunch te verzorgen voor de inkopers die afreizen naar de showroom van Tommy Hilfiger Europe. De lunch is iedere dag anders, seizoensgebonden en er is ruime keuze uit warme en koude gerechten. Het menu is uitgebreid en gevarieerd zodat de klanten van Tommy Hilfiger zich ook koningen voelen!

 

Blue Circle

Bluecircle-list_thumb

Een van de grootste productiehuizen van Nederland, bekend van programma’s zoals Hollands Got Talent, X-Factor en Take me Out. Voor, tijdens en na de show zorgen onze Kokkies medewerkers ervoor dat de crew, kandidaten en presentatoren het qua eten, drinken en verzorging aan niets ontbreekt!

 

Bestseller

Unknown-list_thumb

Sinds november 2014 bedienen wij het bedrijfsrestaurant bij Bestseller. Dagelijks kan het personeel zich daar te goed doen aan een uitgebreide en luxe sald bar, een warme maaltijd, huisgemaakte soep, diverse soorten broodjes en vers gemaakte smoothies!

 

Ajax Foundation

Unknown-1-list_thumb

In 2014 is voor het eerste de Ajax Foundation Run georganiseerd door de Ajax Foundation. Kokkies Catering heeft zich ingezet voor dit goede doel door de VIP catering en de crewcatering tijdens die dag te verzorgen.