Kokkies Catering

Bedrijfscatering

Kokkies Catering bedrijfscatering verzorgt bij verschillende bedrijven in de Randstad de dagelijkse lunch van hun werknemers. Een bedrijfskantine bestaande uit een variatie waaruit men bijna geen keuze kan maken, dat wil toch iedere werknemer! Wij komen ook graag uw bedrijfscatering verzorgen. Bent u toe aan vernieuwing in de bedrijfskantine en heeft u interesse in onze bedrijfscatering? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen middels een voorstel.

Grab and Go

Sinds de uitbraak van de corona crisis is de lunch op kantoor drastisch verandert, Kokkies Catering biedt de oplossing om uw medewerkers toch dagelijks te voorzien van een gezonde en gevarieerde lunch; een dagelijks levering van een individueel verpakte lunch, simpel per werknemer te bestellen via ons online bestel systeem. Nu met 20% korting op een proefweek! Meer weten? Neem contact op en we komen binnen een dag met een passend voorstel.

Offerte aanvragen  Meer informatie

Wat u kunt verwachten

Salade’s, huisgemaakte verse soepen, een dagelijks gevarieerde warme maaltijd, diverse soorten belegde broodjes, smoothies en andere dranken. Allemaal apart verpakt en zo corona proof. Dat is wat u mag verwachten van Kokkies Catering bedrijfscatering. Alles wat u kunt verwachten in een verantwoorde kantine zult u op het menu zien staan plus wisselende verrassingen.

Uit ons uitgebreide assortiment maken wij samen met u een gezonde en aantrekkelijke keuze. Het menu dat wij in uw kantine kunnen aanbieden, kunt u geheel zelf samenstellen. Kiest u voor een compleet gezond aanbod, bijvoorbeeld zonder frituur snacks zoals kroket en friet, of gaat u voor een mooie balans. Vegan en halal gerechten zijn voor ons ook geen enkel probleem, dergelijke keuzes kunnen wij zeer goed toevoegen aan uw kantineaanbod. Uiteraard denken wij graag met u mee en kunnen wij u een passend voorstel doen op basis van uw wensen. Kokkies Catering zorgt graag voor een compleet bedrijfscatering menu met voor ieder wat wils.

Een goede basis voor productiviteit

Door zorgvuldig aandacht te besteden aan het samenstellen van een gezond en aantrekkelijk bedrijfsmenu, investeert u in uw werknemers. Zo zorgt u voor een goede basis voor de productiviteit van uw medewerkers. Wij zien de lunch als een rustmoment waarnaar uitgekeken mag worden. Graag bieden wij uw medewerkers een heerlijk lunchassortiment en een moment waaruit ze weer nieuwe energie halen. Tevreden medewerkers zijn productieve medewerkers en een goed gevulde maag na een heerlijke lunch draagt daar zeker aan bij geloven wij.

Offerte aanvragen  Meer informatie

Onze visie op gezond én lekker eten

De bedrijfskantine moet een plek zijn waar uw werknemers graag komen, waar ze kunnen ontspannen en waar ze blij worden van het lunchaanbod. Elke lunch mag een feestje zijn en dat kan bij Kokkies Catering bedrijfscatering op een heerlijke en gezonde manier. Natuurlijk kunt u ook een broodje kroket op het menu vinden, want ook een fijne ambachtelijke kroket kan een waar feestje zijn tijdens de lunch. Het is in ieder geval ons doel om uw werknemers een heerlijk voedzaam assortiment aan te bieden en hen tevens te verrassen met een minder standaard lunchselectie.

Lunchen bij Kokkies Catering bedrijfscatering is lekker en gezond én er is voor ieder wat wils in de bedrijfskantine! We houden graag rekening met ieders wensen en smaak. Zo zal er nooit iets ontbreken waar u in de basis op rekent in een bedrijfskantine, maar we blijven u tegelijk ook graag verrassen met nieuwe smaken en lunchideeën!

Zelf ervaren?

Bent u benieuwd hoe wij bij u de bedrijfscatering kunnen inrichten? Neem dan contact op zodat wij u een vrijblijvend voorstel kunnen doen. We vertellen u graag meer over ons aanbod.

Offerte aanvragen  Meer informatie