Kokkies Catering

Halal catering

Wilt u in uw bedrijf de catering laten verzorgen door een echte professional? Heeft u mensen in dienst die graag halal willen eten in het bedrijfsrestaurant? Neemt u dan eens contact op met Kokkies Catering! Wij werken samen met diverse gespecialiseerde leveranciers, waardoor we u een ruim aanbod aan heerlijke gerecht voor de bedrijfscatering, inclusief halal catering services, kunnen aanbieden. Kokkies Catering verzorgt de catering bij verschillende bedrijven in de Randstad, waar de werknemers de keuze kunnen maken uit de meest heerlijke broodjes, huisgemaakte soepen, gevarieerde warme maaltijden, uitgebreide salades en nog veel meer! Daarnaast biedt Kokkies Catering de extra mogelijkheid om halal catering te laten verzorgen. We kunnen hierbij rekening houden met de wensen van uw werknemers en stellen op basis daarvan een assortiment aan eten en drinken samen dat bij uw bedrijf past. Meer weten over onze bedrijfscatering inclusief halal assortiment? Neem dan gerust contact op!

 
Offerte aanvragen  Meer informatie
 

Wat is halal?

In elk bedrijf is er wel een bedrijfsrestaurant te vinden waar de werknemers hun dagelijkse lunch kunnen verkrijgen. Maar wat nu als er werknemers zijn die graag halal zouden willen eten? In vele bedrijfsrestaurants hebben de werknemers niet de optie om te kiezen voor halal catering. Wanneer u kiest voor de bedrijfscatering van Kokkies Catering, dan bieden wij u de optie aan om ook halal catering te laten verzorgen: al uw werknemers hebben dan de keuze uit vers belegde broodjes, huisgemaakte en verse soepen, een dagelijkse gevarieerde warme maaltijd, uitgebreide salades, smoothies en nog veel meer! Samen met u stellen wij een uitgebreid assortiment samen waarbij een gezonde en aantrekkelijke keuze centraal staat.

 
Offerte aanvragen  Meer informatie
 

Waarom bedrijfscatering inclusief halal catering van Kokkies Catering?

Kokkies Catering is een organisatie uit Amsterdam die bedrijfscatering, halal catering en andere vormen van catering op maat levert. Onze catering wordt gekenmerkt door zijn flexibiliteit en inventiviteit. Wij hebben bekwaam en gedreven personeel tot onze beschikking. Onze aanpak is persoonlijk, afgesteld op uw wensen, meedenkend en toegankelijk. Wij komen altijd met de totaaloplossing als het om bedrijfscatering gaat. Kiezen voor Kokkies Catering betekent:

 

  • Ruim aanbod;
  • Heerlijke gerechten;
  • Gemaakt van kwalitatieve en verse ingrediënten;
  • Persoonlijke aanpak;
  • Bedrijfscatering inclusief Marokkaanse halal catering op maat;
  • Vriendelijk en bekwaam personeel;

 

Vragen of opmerkingen over halal catering?

Heeft u vragen of opmerkingen over de bedrijfscatering inclusief halal catering van Kokkies Catering? Wilt u de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen? Of wilt u kennismaken met onze Marokkaanse cateraars? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 020 63 75 486, per e-mail of via het online contactformulier.

 
Offerte aanvragen  Meer informatie