Kokkies Catering

Vegan catering

Bent u van plan om binnenkort een feest te organiseren en wilt u de catering uitbesteden? Zou u graag veganistische hapjes serveren en bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat vegan catering kan verzorgen? Maak kennis met Kokkies Catering! Voor vegan catering bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u een ruim assortiment aan smaakvolle hapjes serveren. De maaltijden en gerechtjes worden door professionals bereid en zijn bijzonder smaakvol. We maken gebruik van verse, natuurlijke producten voor de bereiding en kunnen een aanbod samenstellen dat aansluit op uw wensen. Verder informeren over onze vegan catering? Neemt u dan eens contact op!

Offerte aanvragen  Meer informatie

Wat is veganisme?

Bij de vegan catering worden veganistische hapjes en gerechten geserveerd. Mensen die veganistisch eten streven ernaar om dierlijke producten in hun voedingspatroon compleet te vermijden. Er wordt geen vlees gegeten en geen vis. Echter worden dierlijke producten die niet verkregen worden door de dieren te doden ook niet gegeten. Zo sluit het veganisme de consumptie van eieren, zuivel en honing ook uit. Daarmee gaat vegan catering verder dan een vegetarisch buffet. Er worden enkel plantaardige voedingsmiddelen en materialen gebruikt. Voor producten als vlees, worden plantaardige alternatieven gegeten. Veganisme is ontstaan uit protest tegen het exploiteren van dieren door de mensheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Offerte aanvragen  Meer informatie

Veganistische en biologische catering door Kokkies Catering

Kokkies Catering is een in Amsterdam gevestigde organisatie die verschillende vormen van catering op maat verzorgt. Zo kunt u ons onder meer voor vegan catering inschakelen. Wij gaan met onze catering altijd flexibel en inventief te werk om zo tot de totaaloplossing te komen. Daarbij worden we bijgestaan door bekwame en gemotiveerde medewerkers. Kokkies Catering hanteert een persoonlijke aanpak, denkt met u mee en houdt rekening met al uw wensen. Vegan catering door ons betekent:

  • Ruim aanbod;
  • Heerlijke gerechten;
  • Gemaakt van kwalitatieve en verse ingrediënten;
  • Persoonlijke aanpak;
  • Vegan catering op maat;
  • Vriendelijk en bekwaam personeel;

 

Meer weten over onze vegan catering?

Wilt u meer weten over vegan catering door Kokkies Catering, de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 63 75 486 of door middel van het contactformulier.

Offerte aanvragen  Meer informatie