fbpx
Kokkies Catering

Buffetcatering

Organiseert u een seminar, reünie, feestje of jubileum? Buffetcatering is een mooi alternatief voor een geserveerd gangendiner. Wij weten wat mensen beweegt en faciliteren met onze vriendelijke staf de gezellige dynamiek van een lopend buffet. Uw gasten zullen zeker een extra gang wagen naar ons heerlijke en kleurrijk gepresenteerde assortiment. Vraag bij interesse in onze buffetcatering gerust naar de mogelijkheden. We stellen graag een mooi buffet samen op basis van uw wensen.

Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen we rekening houden met allergieën, halal, vegan of vegetarische cateringopties.

 
Offerte aanvragen  Meer informatie
 

Voor ieder wat wils

Met buffetcatering bieden wij een ruime keuze aan mogelijkheden. We bieden graag voor ieder wat wils en houden ervan om klassiekers te combineren met verrassende gerechten of u klassiekers met een twist aan te bieden. Hieronder vindt u ter inspiratie een greep uit ons assortiment:

 • Italiaans: verschillende pasta’s, lasagna’s en verse salades
 • Frans: traditionele gerechten geserveerd met brood en salades met vinaigrette
 • Spaans: tapasbuffet met abondigas, patatas bravas en kikkererwten met chorizo
 • Oosters: Thaise red curry, fried noodles met vlees of vis, koolsalade met papaja en rode paprika
 • Noord Afrikaans: stoofschotel van kip met abrikozen, couscous, humus en aubergine kaviaar
 • Hollands: een gevarieerd en verrassend stamppottenbuffet

Heeft u zelf ideeën of specifieke wensen? Deel ze gerust met ons, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en een mooi buffetmenu samenstellen.

Op het menu: eerlijk & gezond

In de huidige maatschappij wordt het belang van goed, gezond en eerlijk voedsel steeds groter. Steeds meer mensen realiseren zich dat gezond en eerlijk eten van belang is. Voor henzelf en voor hun omgeving. Naast dat wij dagelijks uiteraard een heerlijk gezond menu bereiden in onze keuken, willen we ook op een maatschappelijk verantwoorde wijze koken. Dat is waar Kokkies Catering voor staat en waar we graag aandacht aan besteden. Wij werken zoveel mogelijk met biologische (streek)producten die de omgeving en het milieu niet te zwaar belasten. Dit doen we voor onze omgeving, maar ook omdat wij graag zo volledig mogelijk duurzaam ondernemen.

 
Offerte aanvragen  Meer informatie
 

Een mooi buffet op locatie

Kokkies Catering is gevestigd in Amsterdam en biedt verschillende vormen van catering op maat aan. Wanneer u graag via ons buffetcatering wilt bestellen, hoeft u enkel uw wensen aan te geven en wij zorgen dat alles op locatie voor u klaarstaat. Bij Kokkies Catering gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Dat geldt zowel voor ons buffet als voor de service die we bieden. Van Kokkies Catering mag u het volgende verwachten van buffetcatering:

 • Een ruim aanbod;
 • Heerlijke gerechten;
 • Kwalitatieve en verse ingrediënten;
 • Een persoonlijke aanpak;
 • Catering op maat;
 • Vriendelijk en bekwaam personeel.

Meer weten over onze buffetcatering?

Wilt u meer weten over buffetcatering door Kokkies Catering, de mogelijkheden bespreken of een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 63 75 486 of door middel van het contactformulier.

 
Offerte aanvragen  Meer informatie