fbpx
Kokkies Catering

Eventcatering

Op het gebied van evenementencatering zijn we van vele markten thuis. Als cateraar van grote feesten in de Randstad en het Gooi richten wij het menu en de aankleding in naar gelang het gevoerde thema. Wij cateren bijeenkomsten tot maar liefst 2500 personen, terwijl onze aanpak altijd persoonlijk blijft.

Offerte aanvragen  Meer informatie

Wij cateren een diversiteit aan evenementen

Sinds 2007 zijn wij de crewcateraar van de KLM Open. Anderhalve week lang bestieren wij het terrein en voorzien we de spelers, crew en pers van eten en drinken.
Van de opening van de G-Star winkel in de PC Hooftstraat tot het Lustrum van de Utrechtse studentenvereniging U.V.S.V/N.V.V.S.U; waar het gebeurt, daar voelen wij ons thuis!

Catering als event

Catering op een dynamische en interactieve manier kan een attractieve bijdrage leveren aan de uitstraling van uw evenement. Denk aan de ‘live’ bereiding van Italiaanse crostini’s of het wokken van sizzling noodles, terwijl u van een goed glas wijn geniet. Wij wijzen u ook graag op onze catering-op-locatie-mogelijkheden. Interactief is leuk en doet het altijd goed!


Offerte?  Meer informatie