fbpx
Kokkies Catering

Crew catering

Met jarenlange ervaring als crew-cateraar weten wij als geen ander dat niets zo belangrijk is als een goede vullende maaltijd voor uw crew.

Eten is een moment van pauze en dus rust, de gehele dag is uw team bezield en hard aan het werk, vaak onder flinke tijdsdruk.

Wij begrijpen het belang van de catering breaks tijdens zo’n intensieve periode. Zelfs als het even snel tussendoor moet. Wij zorgen voor een persoonlijke service gecombineerd met kwaliteitsaanbod.

 

Wij zijn gespecialiseerd in crew catering voor zowel televisieproducties als festival producties. We maken altijd een gepersonaliseerde offerte waarin al uw wensen worden opgenomen.

Wilt u full service de hele dag en bouwen we een keuken op locatie of toch liever een warme lunch levering? Alles is mogelijk, we kunnen de hele dag schakelen, ook met aantallen, zodat er weinig waste ontstaat.

Niks is ons te gek. En wat wij het liefste doen, is mensen verrassen met lekker eten. Keuze stress is een motto wat wij nastreven.

 

Voor grote producenten zoals onder andere Talpa Entertainement Producties, EndeMolShine, NEP Broadcast Service, Warner Bros, BNN-VARA, iTV Studio’s verzorgen wij al jaren allround cateringservice op o.a. het Mediapark maar ook andere studio’s zoals De Mediahaven, United studio 33, NEP Studio 47 Mussenstraat, zijn geen onbekend terrein voor ons.

Maar naast televisiestudio’s nemen we onze passie voor eten ook graag mee naar buiten. Geen festivalterrein is ons onbekend, want niets is leuker dan buiten koken.

 

Onmisbaar als het gaat om crew catering

  • Voldoende keuze ook voor de vegetariërs en veganisten
  • Door op locatie te werken weinig waste, maar ook nooit te weinig
  • Divers aanbod, voor ieder wat wils
  • Flexibel met aantallen omgaan
  • Gezonde & lekkere gerechten, salades en broodjes
  • Service
  • Altijd een toetje

 

 

 

Offerte aanvragen  Meer informatie