fbpx
Kokkies Catering

Goede doelen

Ajax Foundation Run unnamed

Beste Kokkies Catering,

Afgelopen zondag heeft jouw bedrijf het mogelijk gemaakt dat 3615 lopers deel konden nemen en 250 vrijwilligers konden helpen aan de tweede editie van de Ajax Run. Wederom bleek het een groot succes. Mede dankzij de inzet van Kokkies Catering hebben we weer een mooi fundament kunnen leggen voor een nieuw project van de Ajax Foundation, de Ajax Foundation G-dag.

Deze dag zal in samenwerking met maatschappelijk partner ABN AMRO en sportclub Only Friends worden georganiseerd en vindt plaats in het voorjaar van 2016. Het zal een sportieve dag voor kinderen en jongvolwassenen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking of een chronische ziekte uit de regio (groot) Amsterdam betreffen. Tijdens deze dag kunnen de deelnemers, samen met de spelers en speelsters van Ajax, kennismaken met verschillende sporten. Er zal een gevarieerd aanbod van sporten zijn, zoals atletiek, (rolstoel)basketbal en natuurlijk voetbal.

Nogmaals veel dank voor jouw maatschappelijke betrokkenheid. Hopelijk kunnen wij een volgende keer weer op Kokkies Catering rekenen.

Nog even nagenieten? Bekijk dan onderstaande links over de Ajax Run:

http://www.ajax.nl/streams/ajax-actueel/mooie-tweede-editie-ajax-run.htm

http://www.ajax.nl/streams/ajax-actueel/magisch-om-in-de-arena-te-lopen.htm

http://www.ajax.nl/streams/ajax-actueel/ajax-run-bezorgt-deelnemers-kippenvel.htm

Sportieve groeten,
Namens de organisatie van de Ajax Run

Simone Freling
Manager Public Relations & Directeur Ajax Foundation

 

SOS kinderdorpenSOS Kinderdorpen

Sinds december 2012 ondersteunt Kokkies Catering via de stichting SOS kinderdorpen 3 meisjes in Kenia. SOS Kinderdorpen gelooft dat familieliefde een primaire levensbehoefte is voor ieder kind.
Om een blijvende positieve wending te geven aan het leven van kinderen, zorgen zij ervoor dat de kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. 
Daarom ondersteunt SOS kinderdorpen kwetsbare families bij de zorg en bescherming van hun kinderen. En geven ze kinderen die geen familie meer hebben een nieuw thuis binnen een SOS kinderdorp.

Kokkies Catering heeft gekozen voor SOS kinderdorpen omdat het als goed doel een betrouwbare reputatie heeft. Omdat wij zelf ook gezinnen met kinderen hebben, weten we de waarde van het kunnen opgroeien in een geborgen, veilige en liefdevolle omgeving.

Als cateraar zijn wij meestal aan het werk op locaties waar veel mensen samen komen om te eten en een gezellige (werk) tijd met elkaar hebben. Het hebben en verzorgen van eten is voor ons vanzelfsprekend; dat is een luxe en iets wat men in grote delen van de wereld niet als zodanig kan beschouwen. Vandaar onze steun aan SOS kinderdorpen.

Ride for a wish: inzameling voor stichting ‘Doe een wens’

In Juli 2011 zijn een groep Utrechtse studenten in 10 dagen vanuit Rome naar Utrecht gefietst. Dit alles om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor stichting ‘Doe een wens’. Deze stichting vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn.

Kokkies Catering had de eer om hoofdsponsor te zijn.