Kokkies Catering

Klanten

Door ons uitgebreide aanbod van cateringmogelijkheden hebben we door de jaren heen een gevarieerd klantenbestand opgebouwd. Omdat de ene klant de andere niet is en een ieder een eigen aanpak vereist, geven wij hieronder, door de cateringprocessen te omschrijven, een indruk van de diversiteit in ons klantenbestand.

Adyen


Met trots mogen wij sinds 2018 de bedrijfscatering verzorgen op meerdere locaties van financieel dienstverlener Adyen. Adyen regelt onder meer het betalingsverkeer van grote corporaties als Google, Facebook en de Bijenkorf.

 

ArenA

Amsterdam_arena-original-list_thumb

Kokkies Catering verzorgt tijdens een wedstrijd van Ajax of het Nederlands elftal, maar ook tijdens concerten of andere events, voor 150 tot 300 personen de lunch of het diner, en zorgt ervoor dat de crew er weer vol tegenaan kan.

 

Blue Circle

Bluecircle-list_thumb

Een van de grootste productiehuizen van Nederland, bekend van programma’s zoals Hollands Got Talent, X-Factor en Take me Out. Voor, tijdens en na de show zorgen onze Kokkies medewerkers ervoor dat de crew, kandidaten en presentatoren het qua eten, drinken en verzorging aan niets ontbreekt!

Bestseller

Unknown-list_thumb

Sinds november 2014 bedienen wij het bedrijfsrestaurant bij Bestseller. Dagelijks kan het personeel zich daar te goed doen aan een uitgebreide en luxe salade bar, een warme maaltijd, huisgemaakte soep, diverse soorten broodjes en vers gemaakte smoothies!

 

IMC

Imc-original-list_thumb

Sinds 1 november 2011 verzorgen wij dagelijks voor alle 185 medewerkers van IMC een uitgebreid lunchbuffet. Elke dag is er een uitgebreide keuze uit verse soep, warme snacks, gevarieerde salades, verse smoothie’s en sappen en meerdere soorten luxe broodjes.

Ajax Foundation

Unknown-1-list_thumb

In 2014 is voor het eerste de Ajax Foundation Run georganiseerd door de Ajax Foundation. Kokkies Catering heeft zich ingezet voor dit goede doel door de VIP catering en de crewcatering tijdens die dag te verzorgen.

Improvers

Sinds 2017 zijn wij de vaste cateraar van Improvers. Een dynamisch bedrijf wat sinds 2012 bouwt aan een platform waar zij aanbieders van producten en diensten en zelfstandige verkoopprofessionals bij elkaar brengen. Wij zorgen ervoor dat de dames en heren dagelijks een (h)eerlijke uitgebreide maaltijd kunnen nuttigen, zodat ze daarna weer opgeladen en met een volle maag aan de slag kunnen.

 

Andere tevreden klanten: