fbpx
Kokkies Catering

Huwelijkscatering

De huwelijkscatering van Kokkies Catering is zoals een catering op een huwelijk hoort te zijn. Wij weten als geen ander hoe we iedereen op uw bruiloft kunnen laten genieten met in het middelpunt het stralende bruidspaar. Samen met u en het bruidspersoneel richten we uw huwelijksdag precies volgens uw wensen in. U vindt Kokkies Catering als huwelijkscateraar tot in de verste uithoeken van ons land.

Gaat u binnenkort trouwen en zoekt u nog naar een cateraar die het buffet wilt verzorgen? Kokkies Catering is een cateringspecialist die overheerlijke en gezonde gerechten serveert. Neem vrijblijvend contact met ons op voor referenties. Of vraag gelijk een offerte aan door het formulier in te vullen. U mag ons ook altijd even bellen als u vragen heeft: 020 63 75 486.

 
Offerte aanvragen Meer informatie
 

De perfecte bruiloft organiseren

We zijn nog net geen weddingplanners, maar onze bijdrage met onze huwelijkscatering kan ver reiken. Het omtoveren van huis en tuin tot de perfecte huwelijkslocatie voor 200 tot 300 personen is één van onze specialiteiten. Vele bruidsparen hebben lekkere en goede herinneringen aan Kokkies Catering als hun huwelijkscateraar. U straks ook?

Huwelijkscatering op maat

Wij verzorgen de catering voor uw huwelijk tot in de puntjes. We luisteren naar uw wensen, denken met u mee en zullen gepaste suggesties doen. U profiteert van onze ruime ervaring, want wij weten wat ‘werkt’ op uw gekozen locatie. Op de dag zelf heeft u er geen enkel omkijken meer naar. Wat betreft huwelijkscatering bent u met Kokkies Catering, naast een onvergetelijke dag, ook verzekerd van een geslaagde dag.

 

Vraag direct een offerte aan

Uw trouwdag hoort een van de mooiste dagen van uw leven te worden. Wij willen hier graag aan bijdragen met onze huwelijkscatering. Uw wensen op het gebied van food laten wij uitkomen. Het diner en de lunch op uw bruiloft wordt naar wens bereid en geserveerd. We proberen zoveel mogelijk te koken met biologische (streek) producten.

Wilt u graag dat Kokkies Catering het buffet verzorgt op uw huwelijk? Kom dan snel met ons in contact. U kunt een offerte aanvragen via onze website. Wenst u eerst meer informatie voordat u tot een offerteaanvraag overgaat? Bel ons dan via 020 63 75 486. Wij geven graag antwoord op al uw prangende vragen.